Tuotteet ja palvelut


PM-Juomatukku Oy rakentaa ja uudistaa valikoimaansa asiakastarpeiden mukaisesti. Yli 4000 tuotteen valikoima sisältää niin kestosuosikkeja kuin trendikkäitä uutuuksia ja sesonkituotteita. Listaamme jo ennestään laajaan valikoimaamme tuotteita kysynnän mukaan!

Väkevät ja miedot alkoholijuomat - PM-Juomatukku Oy

Väkevät ja miedot alkoholijuomat


Valikoimissamme kaikki merkittävimmät kotimaiset ja ulkomaiset merkkituotteet mm. yli 100 gini-merkkiä ja yli 200 erilaista viskiä.

Viinit - PM-Juomatukku Oy

Viinit


Valikoimissamme on yli 1000 viinituotetta!

Lisäksi hankimme säännöllisesti maahantuojien valikoimasta poistuvien viinien loppueriä, jotka voimme tarjota asiakkaillemme todella kilpailukykyiseen hintaan. Listamme päivittyy usein ja ajankohtaista listaa kannattaa tiedustella asiakaspalvelustamme. Listalta löytyy mm. aina hyviä alle 7 euron (sis. alv.) viinejä!

Oluet, siiderit ja alkopoptuotteet - PM-Juomatukku Oy

Oluet, siiderit ja alkopop-juomat


Yksi maan laajimmista valikoimista ulkolaisia panimotuotteita ja lähes 300 kotimaista pienpanimotuotetta. Oluista tarjolla lähes aina edullisia tarjouseriä.

 

Omaetikettituotteet - PM-Juomatukku Oy

Omaetikettituotteet


Kampanja- ym. tuotteet yritysten omilla etiketeillä toteutetaan yhteistyössä panimoiden kanssa.

 

Alkoholittomat juomat - PM-Juomatukku Oy

Alkoholittomat juomat


Maito, kahvi, mehut, virvoitusjuomat, alkoholittomat juomat, mikserit, energiajuomat, vedet ym.

 

Tupakkatuotteet - PM-Juomatukku Oy

Tupakkatuotteet


Savukkeet, sikarit ja tarvikkeet

 

Lasit ja tarvikkeet - PM-Juomatukku Oy

Lasit ja tarvikkeet


Juomalasit, tuhkakupit, drinkkitikut, wc-paperit, käsipyyhkeet, annostelijat ja baarikäytössä tarvittavat elintarvikkeet mm. sitrushedelmät ja makeiset.

 

Vuokrattava hanavaunu - PM-Juomatukku Oy

Hanalaitteet


Hanalaitteet yritys- ja perhejuhliin enintään 5,5%:n oluelle, lonkerolle ja siiderille. Sovitaan yhdessä tilaisuutesi tarpeen mukaan tuotteet, määrät ja tarvittavat oheistuotteet (mukit, hiilihappopullot, virvoitusjuomat jne.) Laskutus kulutuksen mukaan.