Thaimaalainen Chang-olut | PM-Juomatukku Oy - Panimotuotteet

Chang Beer


Kullankeltaisen Chang –oluen tuoksusta löytyy niin kukkaisuutta kuin sitrusta. Täyteläisen maltaisen oluen mausta löytyy aavistus toffeista makeutta yhdessä raikkaan ja kevyenkatkeran humaloinnin kanssa. Jälkimaku on kuivahkon katkera.

Chang on täyteläinen ja tasapainoinen täysmallasolut, joka on kuin luotu mausteisen thai-ruoan pariksi. Samaan aikaan pehmeä ja rapea olut virkistää sekä janojuomana että aterialla.

Tämä aito thai-olut nousi neljässä vuodessa markkinajohtajaksi Thaimaassa. Lähes puolet Thaimaassa juodusta oluesta on Changia, josta on tullut thaimaalaisen kulttuurin, arvojen ja kansallisylpeyden synonyymi.

Chang tarkoittaa elefanttia thai-kielellä. Etiketissä kohtaavat valkoiset elefantit symboloivat harmoniaa, onnellisuutta ja hyvinvointia. Kultainen lähde, jonka luona elefantit kohtaavat, symboloi vaurautta ja samalla premium-oluen täyteläistä väriä.

Kotimaassaan ikonin aseman saavuttanut thaimaalaisolut kerää kiitosta myös ulkomailla. Sillä on kolme kultaista mainintaa, Monde Selection vuosilta 2008, 2009 ja 2010.

Chang Beer tukee Englannin valioliigassa pelaavaa Everton FC:ia ainakin vuoteen 2014 asti. Everton –yhteistyö sopii Changin brändifilosofiaan ’Live Life Large’.

Tuotetiedot


  • World Beer Awards 2011 – Asia’s Best Premium Lager
  • täysmallasolut