Japanilainen iki Beer -olut | PM-Juomatukku Oy - Panimotuotteet

Iki Beer


Ajatus Ikin luomisesta syntyi Tenrikyo luostarissa, Japanissa. Paikallinen elämäntapa ja ruokakulttuuri antoivat inspiraation uuden tyyppiselle oluelle. Olut japanilaisilla mausteilla luotiin Euroopassa. Kolmen vuoden ja tuhansien koeversioiden jälkeen, resepti valmistui – yhdistelmä itää ja länttä.

Itä kohtaa Lännen. Iki on valmistettu vanhoja belgialaisia traditioita kunnioittaen japanilaisella viisaudella. Ikissä yhdistyy Sencha-vihreä tee ja yuzu-sitruuna sekä mallasohra, humala ja hiiva. Tuloksena kevyt ja raikas olut. Vihreä tee antaa korkean antioksidanttitason ja yuzu rapsakan raikkauden. Pullollinen Ikiä sisältää yhtä paljon vihreää teetä kuin normaali teekupillinen vihreää teetä.

Enjoy Iki – enjoy life


Iki, lausuttununa ’ee-kee’, tarkoittaa japaniksi elämää. Nimi paljastaa jo useita luonteen piirteitä tästä uniikista oluesta. Suodattamattomana pintahiivaoluena käyminen jatkuu
pullossa. Kun pulloa pitää valoa vasten näkee hiivan, vihreän teen ja yuzu-sitruunan liikkuvan yhdessä saaden Ikin elämään.

Sushit, kala, simpukat, itämainen ruoka, salaatit, kana – makusi mukaan. Iki kylmän raikkaana. Jos et ole tähän mennessä pitänyt oluesta – nyt joudut haasteen eteen!

Tuotetietoa


Iki on säilöntäaineeton, ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä makuaineita. Iki kunnioittaa elämää ja on luomuolut. Ikin slogan yukuri yaroh tarkoittaa ota rauhallisesti tai mene hitaasti. Näin Iki kutsuu rentoutumaan, nauttimaan elämästä – nauttimaan Ikistä.

  • Raikas olut vihrellä teellä ja Yuzu-sitruunalla.
  • Täydellinen kumppani itämaisille ja kevyille ruoille sekä aperitiiviksi – makusi mukaan.