iki Beer

  • Raikas olut vihrellä teellä ja Yuzu-sitruunalla
  • Täydellinen kumppani itämaisille ja kevyille ruoille sekä aperitiiviksi – makusi mukaan.

Japanilaista viisautta

Ajatus Ikin luomisesta syntyi Tenrikyo luostarissa, Japanissa. Paikallinen elämäntapa ja ruokakulttuuri antoivat inspiraation uuden tyyppiselle oluelle. Olut, japanilaisilla mausteilla, luotiin Euroopassa. Kolmen vuoden ja tuhansien koeversioiden jälkeen, resepti valmistui – yhdistelmä itää ja länttä.

Enjoy iki - Enjoy life

Iki, lausuttununa ’ee-kee’, tarkoittaa japaniksi elämää. Nimi paljastaa jo useita luonteen piirteitä tästä uniikista oluesta. Suodattamattomana pintahiivaoluena käyminen jatkuu
pullossa. Kun pulloa pitää valoa vasten näkee hiivan, vihreän teen ja yuzu-sitruunan liikkuvan yhdessä saaden Ikin elämään.

iki kunnioittaa elämää

Iki on säilöntäaineeton, ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä makuaineita. Iki kunnioittaa elämää ja on luomuolut. Ikin slogan yukuri yaroh tarkoittaa ota rauhallisesti tai mene hitaasti. Näin Iki kutsuu rentoutumaan, nauttimaan elämästä – nauttimaan Ikistä.

Maailman ensimmäinen olut vihreällä teellä

Itä kohtaa Lännen. Iki on valmistettu vanhoja belgialaisia traditioita kunnioittaen japanilaisella viisaudella. Ikissä yhdistyy Sencha-vihreä tee ja yuzu-sitruuna sekä mallasohra, humala ja hiiva – tuloksena kevyt, raikas olut. Vihreä tee antaa korkean antioksidanttitason ja yuzu rapsakan raikkauden. Pullollinen Ikiä sisältää yhtä paljon vihreää teetä kuin normaali teekupillinen vihreää teetä.

iki elää mukanasi

Sushit, kala, simpukat, itämainen ruoka, salaatit, kana – makusi mukaan. Iki kylmän raikkaana. Jos et ole tähän mennessä pitänyt oluesta – nyt joudut haasteen eteen!